Over het Schilders- en afwerkingsbedrijf Koridon & Rijerse

K&R heeft al ruim vijftig jaar ervaring met binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking. Het familiebedrijf heeft ongeveer twintig vakbekwame medewerkers in dienst, van wie sommigen al meer dan 35 jaar aan het bedrijf verbonden zijn. Het bedrijf combineert deskundigheid met een persoonlijke aanpak. En dat wordt gewaardeerd. Er zijn klanten waar wij al vijftig jaar over de vloer komen.

Erkende schilder

K&R is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf en mag daarom het OnderhoudNL garantie logo voeren en is aangesloten bij de branchevereniging OnderhoudNL. Ook zijn we aangesloten bij een regionale vereniging: het Goois Schildersgilde.

Deskundigheid van vader op zoon

Ben Koridon en Jan Rijerse zetten in 1953 in Hilversum het schilders- en afwerkingsbedrijf op. Het vak werd van vader Jan op zoon Gerjan Rijerse doorgegeven, die het bedrijf in de jaren tachtig over nam samen met schoonzoon Jaap Majoor. Ook de zoon van Jaap, Jeroen Majoor, werd door de ‘schilderkoorts’ bevangen. Na zijn studie bouwkunde leerde Jeroen in de avonduren het schildervak. Met een pot verf aan het stuur en kwasten in de hand fietste hij van de ene naar de andere opdracht. In 2002 nam hij het bedrijf van zijn vader en oom over. En de volgende generatie staat al klaar.